jueves, 29 de septiembre de 2011

Els nens dormen poques hores!!

Gràcies a una notícia en el diari 20 minuts, sabem que prop del 70% dels nens de 6 i 7 anys se'n van a dormir quatre o més dies de la setmana després de les 23h, amb la qualcosa descansen menys de nou hores, segons un estudi elaborat per investigadors de la UAB (Universitat Autonoma de Barcelona) i la Ramón Llull.


L'informa assenyala, a més, que el mateix percentatge de nens de Primària se'n van a dormir tres o més dies de la setmana després de les nou del vespre.


Davant d'aquests horaris "Irregulars", els investigadors alerten que el fet de dormir menys de nou hores fa que rendeixin menys a l'escola, que comprenguin menys el que llegeixen i que els hi costi més concentrar-se en els càlculs.



domingo, 25 de septiembre de 2011

Projectes telemàtics

He decidit que el tema en el qual començaré a aprofunditzar els meus coneixements seran ELS PROJECTES TELEMÀTICS.



Els projectes telemàtics són una manera innovadora de treballar el currícul en què els rols de l'alumnat i del professorat, són diferents dels que habitualment es desenvolupen a l'escola.


Treballar a partir dels projectes telemàtics té molts avantatges tant pels alumnes com pels professors.


- Els alumnes, prenen contacte amb altres realitats, aprenen a fer ús de les TIC i a treballar en grup i en col·laboració amb altres alumnes que no coneixen personalment.


- Els professors, comparteixen material, iniciatives i experiències amb altres companys.